Loading Courses
  • This course has passed.

8-ugers Mindful Self-Compassion kursus

Nina Werner and Jeanette Beierholm

February 28, 2018 - April 25, 2018

Course Navigation

Gå fra selvkritik til selvværd med et kursus i Mindful Self-Compassion.
Kender du en indre kritisk stemme, der får taletid, når du er presset? Ønsker du at møde dig selv med venlighed frem for selvkritik?
Et kursus i Mindful Self-Compassion, en af de nyeste metoder inden for mindfulness og kognitiv psykologi, vil give dig mere ro og glæde samt bedre evne til at håndtere problemer og udfordringer.
Kurset har til formål at styrke og opbygge mentale ressourcer og derigennem øge oplevelsen af nærvær, fokus, fordybelse, et positivt selvbillede, ro i sindet samt give mere energi og livsglæde.
Der vil være fokus på gennem øvelser og teori at lære en række teknikker til at mærke, forstå og håndtere vanskelige følelser som selvkritik, præstationsangst, overdreven kontrol mm.
Forskningen viser entydigt at når vi behandler os selv med compassion, så træffer vi bedre beslutninger, handler mere i overensstemmelse med vores dybere ønsker og værdier og bliver mere rummelige over for andre, hvilket styrker vores relationer arbejdsmæssigt og privat.
Kurset bygger på Mindful Self-Compassion (MSC), udviklet af professor Kristin Neff og ph.d. Christopher K. Germer, som vi er uddannet af. Deltagelse i 8-ugers MSC-kurset er desuden adgangsgivende til MSC Teacher Training, hvis du efterfølgende skulle være interesseret i videreuddannelse.
Undervisningen er en kombination af guidede meditationer og teoretiske oplæg med efterfølgende dialog i gruppen kombineret med øvelser i mindre grupper. Du skal derfor være indstillet på, i et vist omfang, at udveksle erfaringer med de øvrige kursusdeltagere.

Tid: Starter onsdag d. 28. februar 2018 kl. 15.30-18.30 og herefter 7 onsdage kl. 15.30-18.00 med pause i uge 13, samt en halv søndag d.15. april 2018 kl. 9.00-12-30 – i alt 24 timer.
Sted: Hersegade 28, 4000 Roskilde.
Pris: 4900 kr, inkl. materialer og forplejning.

For yderligere information er du velkommen til at besøge vores hjemmeside www.roskildepsykologerne.dk eller skrive til os på nedenstående mailadresser.
[email protected], [email protected]

Details

Start:
February 28, 2018
End:
April 25, 2018

Notes

DROP KAMPEN OG BOOST DIN INDRE STYRKE                                                                                                   

Vil du din gerne være mindre selvkritisk?                                                                                         

Har du lyst til at mærke det, der er vigtigt og holde fast i det?    

                                                                                        

Self-compassion er en evne, som kan læres af alle. Det er hjertet i mindfulness.  Self-compassion handler om medfølelse, venlighed og omsorg for dig selv og andre og er en effektiv og nænsom metode til at styrke din fysiske og psykiske robusthed. Self-compassion er ikke selvmedlidenhed eller egoisme, men derimod en modig måde at håndtere hverdagens udfordringer på som stress, selvkritik, udmattelse eller frygt.

Mindful Self-Compassion (MSC) er et evidensbaseret 8 ugers kompetence udviklingsforløb, der bygger på de allernyeste metoder til at opbygge indre styrke. Det henvender sig til dig, der gerne vil kunne rumme og acceptere svære følelser – både arbejdsmæssigt og privat – med venlighed, tillid og fleksibilitet. På samme måde som du instinktivt rækker ud og viser omsorg for en ven, der har det svært. Banebrydende forskning viser, at MSC styrker vores fysiske og psykiske sundhed, kvaliteten af vores relationer og positive følelser som taknemmelighed, optimisme og livsglæde. Du bliver bedre til at holde fast i det, der er vigtigt for dig og handle på det.

Kursets indhold

MSC-kurset er erfaringsbaseret og opbygget omkring meditationer, øvelser, korte oplæg, gruppedialoger og hjemmearbejde. Den direkte erfaring med self-compassion på kurset udvikler nye mentale og følelsesmæssige ressourcer, du mellem sessionerne kan øve dig i at bruge og integrere i dit liv og i din hverdag – både på arbejde og privat.

MSC giver dig værktøjer til at leve livet mere fuldt og helt. Du lærer:

at motivere dig selv og andre med venlighed fremfor kritik

at tackle svære følelser og situationer med større lethed

at stoppe med at være for hård ved dig selv

at kultivere positive og venlige følelser

at praktisere mindfulness og self-compassion i din hverdag

Praktisk information

Tid: 8 torsdage kl. 17.00 – 19.45 (Første gang 14/9 til kl 20.00).

Datoer 14/9, 21/9, 28/9, 5/10, 12/10, 2/11, 9/11 og 16/11. Lørdag d. 28/10 kl. 9-13 er fordybelses/retreat-dag

Sted:  Toldbodgade 51D, 5., 1253 København K (Familieprojektet)

Pris: kr. 4.900,00 inklusiv undervisningsmateriale og meditationer.

Undervisere

Clarissa er uddannet psykolog. Hun har speciale i personligt og professionelt nærvær og har arbejdet med mindfulness i organisationer, ledelse og livet siden 2001. Erhvervspsykolog og ejer af Compassion Consulting.

Anita er uddannet psykolog og afspændingspædagog. Hendes speciale er mind-body medicine, og hun har virke som erhvervspsykolog og med privat praksis. Anita har undervist i mindfulness gennem de sidste 14 år.

Details

Start:
September 14, 2017
End:
November 16, 2017
Register:
http://compassioncompany.com

Venue

Toldbodgade 51D, 5. Copenhagen, Denmark
Toldbodgade 51C, 3. sal
Copenhagen, Copenhagen K 1253 Denmark
Phone:
0045 5230 9398

Notes