Loading Courses
  • This course has passed.

8 week Mindful Self-Compassion course, Amsterdam , Netherlands

Mila De Koning

March 23, 2020 @ 7:00 pm - 9:30 pm UTC-8

|Recurring Course (See all)

An event every week that begins at 7:00 pm on Wednesday, repeating until May 25, 2020

Course Navigation

Voor wie?
De training Mindful Zelfcompassie is voor mensen die last hebben van bijvoorbeeld stress, angst, piekeren, veel zorgen om een naaste, depressie en zelfkritiek. Maar zelfcompassie werkt niet alleen helend als je ergens last van hebt, maar geeft ook ruimte aan de mooie kanten van het leven. Zelfcompassie biedt eveneens uitkomst voor degenen die op zoek zijn naar… zelfacceptatie, warmte, verbondenheid, openhartigheid, moed en levensgeluk.

Wat leer je tijdens de training?
Met de 8-weekse Mindful Zelfcompassietraining ontwikkel je de kwaliteiten van het hart: vriendelijkheid, acceptatie en verbondenheid. Om te beginnen richten we deze liefdevolle eigenschappen niet op een ander, maar op onszelf. Hoe kunnen we op een vriendelijke manier aanwezig zijn met onze eigen gedachten, gevoelens, emoties en ervaringen? Dit ervaar je aan de hand van diverse oefeningen zoals meditatie, visualisatie en schrijfopdrachten.

Huiswerk en cursusmateriaal
Deelnemers krijgen een werkmap en een set luisterbestanden om thuis mee aan de slag te gaan. Zelfcompassie kan je vooral leren door er dagelijks mee bezig te zijn. In de loop van de training kunnen deelnemers kijken welke oefeningen hen bevallen en zo een eigen routine opbouwen met meditatie- en compassiebeoefening. Deze training vraagt een tijdsinvestering van ongeveer een 30 minuten per dag.

Wat zijn de kosten van de training?
De kosten voor de 8-weekse Mindful Zelfcompassietraining zijn 550,- euro. Na inschrijving wordt er vooraf aan de training een telefonisch kennismakingsgesprek gehouden. Tijdens dit gesprek krijg je de gelegenheid tot het stellen van vragen en kunnen we kijken of de training aansluit bij de verwachtingen.

Details

Date:
March 23, 2020
Time:
7:00 pm - 9:30 pm
Register:
https://miladekoning.nl/agenda/

Teacher

Mila De Koning
Phone:
31610223819
Email:
Contact Via Email

Venue

Centrum Voor Mindfulness
Raadhuisstraat 15
Amsterdam, 2401 KB Netherlands
+ Google Map
Phone:
0172241235

Notes

Our events are listed on Eventslist.org