Loading Courses
  • This course has passed.

8-ugers Mindful Self-Compassion, Copenhagen , Denmark

Clarissa Corneliussen and Anita Abel Hansen

April 20, 2017 - June 15, 2017

Course Navigation

DROP KAMPEN OG BOOST DIN INDRE STYRKE                                                                                                   

Vil du din gerne være mindre selvkritisk?                                                                                         

Har du lyst til at mærke det, der er vigtigt og holde fast i det?                                                                                         

Self-compassion er en evne, som kan læres af alle. Det er hjertet i mindfulness.  Self-compassion handler om medfølelse, venlighed og omsorg for dig selv og andre og er en effektiv og nænsom metode til at styrke din fysiske og psykiske robusthed. Self-compassion er ikke selvmedlidenhed eller egoisme, men derimod en modig måde at håndtere hverdagens udfordringer på som stress, selvkritik, udmattelse eller frygt.

Mindful Self-Compassion (MSC) er et evidensbaseret 8 ugers kompetence udviklingsforløb, der bygger på de allernyeste metoder til at opbygge indre styrke. Det henvender sig til dig, der gerne vil kunne rumme og acceptere svære følelser – både arbejdsmæssigt og privat – med venlighed, tillid og fleksibilitet. På samme måde som du instinktivt rækker ud og viser omsorg for en ven, der har det svært. Banebrydende forskning viser, at MSC styrker vores fysiske og psykiske sundhed, kvaliteten af vores relationer og positive følelser som taknemmelighed, optimisme og livsglæde. Du bliver bedre til at holde fast i det, der er vigtigt for dig og handle på det.

Kursets indhold

MSC-kurset er erfaringsbaseret og opbygget omkring meditationer, øvelser, korte oplæg, gruppedialoger og hjemmearbejde. Den direkte erfaring med self-compassion på kurset udvikler nye mentale og følelsesmæssige ressourcer, du mellem sessionerne kan øve dig i at bruge og integrere i dit liv og i din hverdag – både på arbejde og privat.

MSC giver dig værktøjer til at leve livet mere fuldt og helt. Du lærer:

at motivere dig selv og andre med venlighed fremfor kritik

at tackle svære følelser og situationer med større lethed

at stoppe med at være for hård ved dig selv

at kultivere positive og venlige følelser

at praktisere mindfulness og self-compassion i din hverdag

Undervisere:

Clarissa er uddannet psykolog. Hun har speciale i personligt og professionelt nærvær og har arbejdet med mindfulness i organisationer, ledelse og livet siden 2001. Erhvervspsykolog og ejer af Compassion Consulting.

Anita er uddannet psykolog og afspændingspædagog. Hendes speciale er mind-body medicine, og hun har virke som erhvervspsykolog og med privat praksis. Anita har undervist i mindfulness gennem de sidste 11 år.

Details

Start:
April 20, 2017
End:
June 15, 2017
Register:
http://www.compassionconsulting.dk

Venue

Compassion Consulting
Copenhagen , Denmark
Phone:
0045 5230 9398
Website:
View Venue Website

Notes