Loading Courses
  • This course has passed.

8-week Mindful Self-Compassion Course for Sensitive Women, Trekroner/Roskilde , Denmark

Natalina Gabriel

September 6, 2017 - November 1, 2017

Course Navigation

In Danish:

8 ugers Mindful Self-Compassion kursus for sensitive kvinder

  • Vi mødes 8 gange 2,5 timer + en lørdag med 4 timers guidet fordybelse
  • Kurset er oplevelsesorienteret og vil bestå af korte oplæg fulgt af meditationer og uformelle øvelser. Der vil være tid til refleksion, dialog og spørgsmål undervejs.
  • Intentionen er at give dig en oplevelse af hvad Self-Compassion er og hvordan det mærkes kropsligt, følelsesmæssigt og mentalt, når vi møder og rummer os selv med venlighed og omsorg.
  • Vi lægger vægt på at skabe afslappede og trygge rammer og kommer med mange eksempler og historier, der giver dig indsigt og inspiration.
  • Du får skriftligt materiale med inspiration, øvelser og gode råd samt adgang til lydfiler med guidede mindfulness self-compassion meditationer øvelser.
  • Kursusleder er erfaren mindfulness lærer og coach, som selv er særligt sensitiv og har specialiseret sig i at arbejde med sensitive mennesker
  • Der vil være max. 10 deltagere.

Hvad betyder Self-Compassion?

Self-compassion er hjertet i mindfulness og self-compassion teknikker hjælper os med at være venlige og omsorgsfulde over for os selv i stedet for at være kritiske og dømmende. Self-Compassion lærer os at føle os forbundet med andre når vi har det svært, i stedet for at føle os isolerede og alene. I modsætning til selvtillid handler Self-Compassion ikke om at vi skal være noget helt specielt eller bedre end andre mennesker. I stedet kommer vi at drage omsorg for os selv og opdage at vi alle går igennem svære tider i vores liv og at debt bare er menneskeligt at blive ked af det og opleve livet som svært. Læs mere om Self-Compassion her

Forskningen taler sit tydelige sprog

Der er gennem de senere år lavet en lang række videnskabelige studier af effekten af self-compassion og resultaterne viser at self-compassion er en mirakuløs ingrediens, når vi møder livets udfordringer. En daglig self-compassion praksis er stærkt forbundet med oplevelsen af følelsesmæssig velvære, mindre stress, angst og depression, en bedre evne til at holde fast i sunde vaner som fx kost og motion og støtter os i at udvikle mere tilfredsstillende relationer til andre.

Details

Start:
September 6, 2017
End:
November 1, 2017
Register:
http://www.natalinagabriel.dk/gruppeforloeb/fra-selvkritik-til-selvvaerd-paa-8-uger/

Venue

Styrke & Balance Studio
Metalvej 7A
Trekroner/Roskilde, Denmark

Teacher

Natalina Gabriel
Phone:
22921852
Email:
Contact Via Email
Website:
View Organizer Website

Notes