Loading Courses
  • This course has passed.

8-week Mindful Self-Compassion Course - ONLINE

Lena Gummesson

September 12, 2021 @ 10:30 am - November 7, 2021 @ 1:00 pm

Course Navigation

Programmet utvecklades 2010 av Christopher Germer och Kristin Neff. Germer är doktor i klinisk psykologi vid Harvard Medical School. Kristin Neff är professor i psykologi och verksam vid University of Texas i Austin.

MSC forskning har visat att självmedkänsla kraftigt förbättrar känslomässigt välbefinnande. Ökar lyckokänslor, minskar ångest och depression och kan till och med bidra till att upprätthålla hälsosamma livsstilsvanor som kost och motion.

Självmedkänsla innebär att bemöta smärta, svåra tankar och känslor med vänlighet, sympati och förståelse. Lugna och tröstar dig själv när tillvaron är utmanande. Bli din egen bästa vän!

Vi träffas nio gånger, åtta veckoträffar och en tyst halvdag på en helg. Däremellan tränar du hemma enligt ett utarbetat program. Du lägger ca 20-30 min per dag på meditation guidad av ljudfiler. Dessutom reflekterar du och utforskar situationer i vardagen utifrån olika perspektiv som vi tar upp på veckoträffarna. 

För att dra nytta av programmet och för gruppdynamiken bör du ha ambitionen att närvara på alla träffar och göra dina hemmaövningar.

Details

Start:
September 12, 2021 @ 10:30 am
End:
November 7, 2021 @ 1:00 pm
Register:
https://mindbodybalance.se/mindfulnesskurs/Mindful-Self-Compassion.html

Teacher

Lena Gummesson
Phone:
+46706212752
Email:
Contact Via Email
Website:
View Organizer Website

Notes