Loading Courses
  • This course has passed.

8-weeks Mindful Self-Compassion online course

Anne Marie Beck and Dorte Olivarius Koustrup

April 7, 2021 @ 5:30 pm - April 13, 2021 @ 8:00 pm UTC-8

|Recurring Course (See all)

An event every week that begins at 5:30 pm on Wednesday, repeating until May 5, 2021

Course Navigation

Ønsker du at opbygge styrke og mentale ressourcer? Har du brug for mere nærvær, fokus, fordybelse, et positivt selvbillede, ro i sindet, samt mere energi, livsmod og glæde? Ønsker du i højere grad at kunne møde dig selv med medfølelse og venlighed fremfor selvkritik, så er dette 8 -ugers online Mindful Self-Compassion (MSC) program måske noget for dig.
Du vil lære teknikker og metoder til at forstå, mærke og håndtere vanskelige følelser f.eks. sorg, angst, vrede, skam mm. og vanskelige relationer. Vi vil i programmet også arbejde med livsværdier og med at fremme og udvikle de gode og positive ting i livet som: taknemmelighed, anerkendelse og påskønnelse.
Et 8-ugers online mindfulness kursus hos Life in Motion kombinere de virksomme elementer fra mindfulness og self-compassion, dermed tages et vigtigt skridt på vejen til større følelsesmæssig robusthed, modstandskraft og opnå kompetencer i at forebygge/håndtere stress.

Metoderne hviler på et fundament, som er et evidens- og forskningsbaseret træningsprogram for stressbehandling og stresshåndtering og som har vist sig nyttig i forhold til at opbygge indre styrke, robusthed og fleksibilitet

Details

Start:
April 7, 2021 @ 5:30 pm
End:
April 13, 2021 @ 8:00 pm
Register:
https://www.lifeinmotion.dk/mindful-self-compassion

Notes

Our events are listed on Eventslist.org