Loading Courses
  • This course has passed.

8 weeks mindful self-compassion

Jeanette Beierholm and Nina Werner

September 25, 2017 - November 20, 2017

Course Navigation

Kender du en indre kritisk stemme, der får taletid, når du er presset?

Ønsker du at møde dig selv med venlighed frem for selvkritik?

Et kursus i Mindful Self-Compassion, en af de nyeste metoder inden for mindfulness og kognitiv psykologi, vil give dig mere ro og glæde, samt bedre evne til at håndtere problemer og udfordringer.

Kurset har til formål at styrke og opbygge mentale ressourcer, og der i gennem øge oplevelsen af nærvær, fokus, fordybelse, et positivt selvbillede, ro i sindet, samt give mere energi og livsglæde.
Der vil være fokus på gennem øvelser og teori at lære en række teknikker til at mærke, forstå og håndtere vanskelige følelser som selvkritik, præstationsangst, overdreven kontrol mm.
Forskningen viser entydigt at når vi behandler os selv med compassion, så træffer vi bedre beslutninger, handler mere i overensstemmelse med vores dybere ønsker og værdier og bliver mere rummelige overfor andre, hvilket styrker vores relationer, arbejdsmæssigt og privat.
Kurset bygger Mindful Self-Compassion (MSC) udviklet af Prof. Kristin Neff og PhD Christopher K. Germer, som vi er uddannet af. Deltagelse i 8-ugers MSC kurset er desuden adgangsgivende til MSC.Traning, hvis du efterfølgende skulle være interesseret i videreuddannelse.
Undervisningen er en kombination af guidede meditationer og teoretiske oplæg med efterfølgende dialog i gruppen kombineret med øvelser i mindre grupper. Du skal derfor være indstillet på, i et vist omfang, at udveksle erfaringer med de øvrige kursusdeltagere.

Tid: Starter mandag d 25.9.2017 kl. 15.30-18.30, og herefter 7 mandage kl. 15.30-18.00 med pause i uge 42, samt en halv lørdag 4.11..2017 kl. 9.00-12-30 i alt 24 timer.
Sted: Ringstedgade 32A, 4000 Roskilde
Pris: Kr. 4900,00. inkl. materialer og forplejning.

For yderligere information, er du velkommen til at besøge vores hjemmeside www.roskildepsykologerne.dk

Details

Start:
September 25, 2017
End:
November 20, 2017
Register:
www.roskildepsykologerne.dk

Teacher

Jeanette Beierholm
Nina Werner
Phone:
+ 45 26 47 08 37 and +
Email:
Contact Via Email
Website:
View Organizer Website

Notes