Loading Courses
  • This course has passed.

Mindful Self-Compassion for Careprofessionals, The Hague , Netherlands

Hende Bauer

November 4, 2022 @ 10:00 am - November 5, 2022 @ 5:00 pm

Course Navigation

Zelfcompassie blijkt in veel gevallen de missing link te zijn waardoor mensen blijven hangen in stress, somberheid, angst, of ongezond gedrag.

Diegenen die hoger scoren op zelfcompassie lijken gezonder te leven, beter met frustraties om te gaan, makkelijker door moeilijke periodes te komen, een groter welzijn te hebben.

Hoe dit te ontwikkelen? Een van de boeiendste en meest effectieve ontwikkelingen in de wereld van mindfulness zijn de programma’s voor (zelf)compassie. Er zijn inmiddels zo’n 100 wetenschappelijke artikelen over geschreven, en ook al een aantal randomized controlled trials.

Op verschillende plekken in de wereld zijn ongeveer tegelijkertijd mooie, effectieve, en weldadige programma’s ontwikkeld: zowel in de Verenigde Staten, in Engeland, als ook in Nederland. Voortrekkers hierin zijn: Paul Gilbert, Frits Koster/Erik vd Brink, Chris Germer/Kristin Neff. Hende werd door hen, alle 6, persoonlijk opgeleid.

In deze tweedaagse training zal de docente Hende Bauer, enkele theoretische inleidingen houden, en je uitgebreid laten ervaren wat compassie-oefeningen inhouden. De training geeft je een gevoelde ervaring van wat compassie is, en laat je zien welke ingangen er zoal zijn om compassie en zelfcompassie te ontwikkelen.

Nuttige, aangename, inspirerende training met ervaren docent in veilige sfeer!

Docente:

Hende Bauer, BIG-Psychotherapeut, Cognitief Gedragstherapeut/lid VGCT, Supervisor NVP, Supervisor VGCT, Erkend mindfulnesstrainer (categorie 1 VMVN, VVM), Erkend Compassietrainer (MSC, MBCL). Hende heeft ruime ervaring als opleider en trainer op het gebied van mindfulness en compassie. Zo gaf ze een workshop Zelfcompassie voor therapeuten op de congressen van de Landelijke Vereniging voor Vrijgevestigde Psychotherapeuten LVVP en van de Vereniging voor EMDR Nederland VEN.

PS De training kan ook in company op uw locatie verzorgd worden.

Details

Start:
November 4, 2022 @ 10:00 am
End:
November 5, 2022 @ 5:00 pm
Register:
https://centrummindfulness.nl/compassie-voor-professionals/

Teacher

Hende Bauer
Phone:
06-20090740
Email:
Contact Via Email
Website:
View Organizer Website

Venue

Centrum voor Mindfulness Den Haag
Westeinde 175 L
The Hague, 2512 GX Netherlands
+ Google Map
Phone:
06-20090740
Website:
View Venue Website

Notes