Loading Courses

Mindfulness and Self-Compassion Retreat, Exloerveen , Netherlands

Mabeth Ciurans and Marlie Van De Kerkhof

April 17, 2020 @ 6:00 pm - April 19, 2020 @ 5:00 pm UTC-8

Course Navigation

Na een aantal prachtige Mindfulness en Zelfcompassie retraites op de Maanhoeve in Drenthe kijken we nu al met veel vreugde uit naar het voorjaar voor een Mindfulness en Zelfcompassie retraite van vrijdagavond 17 – zondag middag 19 april.
‘Rusten in jezelf’

Te midden van drukte, spanning, het alledaagse leven is dit weekend een moment om te mogen rusten in jezelf. Even stil staan; helemaal niks moeten; en mogen uitrusten. Dit geeft je de kans om naar binnen te keren, waar je kunt rusten in de vrede in jezelf. In dit weekend mag je telkens weer thuiskomen bij die basis van vrede. Een dieper rusten in jezelf.
Van hieruit kunnen we in vreugde, vertrouwen en vrijheid leven.

Tijdens deze retraite zullen we samen compassievolle dagen beleven. Er zal voldoende ruimte zijn voor jezelf en altijd de mogelijkheid om te kiezen voor waar jij behoefte aan hebt. In die rust kun je opmerken wat er in je leeft. Met liefdevolle aandacht en zachtheid openen we ons voor wat er maar opkomt.

Elementen uit onze Mindful Zelfcompassie training zullen worden gecombineerd met andere meditaties en beweging (yoga, chi kung, loopmeditatie, wandeling). Hoewel het geen stilte retraite is, zullen er wel stilte periodes zijn. Ook kun je altijd zelf de stilte opzoeken. Je beleeft de retraite in een liefdevolle, rustige, uitgestrekte omgeving.

Het weekend start op vrijdagavond. Je kunt aankomen tussen 17.00 en 18.00 uur voor een warm welkom met een heerlijke maaltijdsoep met brood. Het weekend eindigt zondag rond 17.00 uur. De retraite wordt aangeboden door Mabeth en Marlie.

Details

Start:
April 17, 2020 @ 6:00 pm
End:
April 19, 2020 @ 5:00 pm
Register:
https://www.mindfulnessmoves.nl/

Venue

De Maanhoeve – Drenthe
Exloerveen 18a
Exloerveen, 9574 PB Netherlands
+ Google Map
Website:
http://www.demaanhoeve.nl/

Notes

Our events are listed on Eventslist.org