Change your cover photo
Linn Achre Tveit
Change your cover photo
  • MSC Trained Teacher

Jeg er en privatpraktiserende psykolog med kontor i Bergen. Her tilbyr jeg individualterapi og 8-ukers program i Mindful Self-Compassion. Jeg tilbyr også online terapi.

This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Jeg har siden 2014 instruert i mindfulness, både i privat regi og ved ulike forskningsprosjekt ved UiB.
Mindfulness og selvmedfølelse er fellesnevnere i hvordan jeg jobber, både individuelt og gruppebasert. Min erfaring er at det å ha det bra avhenger mye av at vi kan øve på å akseptere oss selv slik vi er og å møte oss selv med omsorg, forståelse og støtte når vi trenger det. Jeg har videreutdannelse i traumebehandling (sensorimotorisk psykoterapi, traumefokusert mindfulness og medfølelse, EMDR) og instruerer i Mindful Self-Compassion. Jeg jobber også med emosjonsfokusert kognitiv terapi, med fokus på hvordan tanker, følelser og kropp henger sammen, og hvordan vi kan bryte uhensiktsmessige mønstre.

Vi er alle i samme båt og det å streve i livet er normale reaksjoner på belastninger. Det er helt naturlig å trenge støtte fra hverandre. De fleste av oss trenger også å øve på å være mildere og mer støttende overfor oss selv når vi opplever vansker i livet.
Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt.

English, Norwegian
Norway
Bergen

I can offer courses in english if enough people are interested.